Stängt
Peppargrillad vildsvinsrostbiff med hasselbackspotatis cognacssky och rostad haricouvert
Kökets blodpudding fylld med vildsvinsbacon stekt sidfläsk rårörda lingon och äppelsallad
Kryddbakad rostbiff på kronhjort med smörrostad potatissallad och viltsky
Ugnsbakat kycklinglår med currysås rostade grönsaker och ris
Vårgryta på vildsvinsbog med Dijonsenap primörer och stompad potatis
Matjessill med hackad rödlök ägg brynt smör gräslök och kokt potatis
Stroganoff på dovhjort med rostad persiljerot saltgurka och ris
Halstrad laxfilé med pepparrotsstuvad potatis och vitvinssås
Långbakad kronhjort med kryddrostad potatis primörer och rödvinssås
Skaldjursöverbakad torskfilé med dillsmörsås och kokt potatis
Pastagratäng med viltkorvar och dragonsås
Frukost 8.00-11.00