Västervik Måndag 19 oktober, 2020

Restaurang Guldkant

Veckomeny (Vecka 43)
Måndag

Dagens
Örtstekt fläskkarré serveras med parmesanrisotto och rostade medelhavsgrönsaker Make it veggo: Rostad getost

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillad kyckling i sås med garam masala, ingefära och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo Blomkålstikka med halloumi

109 kr

Klassiker
Wallenbergare kalvfärs, grädde och äggula smaksatt med epice riche. Serveras med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärter Make it veggo: Ärtbiff med rödbeta

109 kr
Tisdag

Dagens
Bohuslänsk fiskgryta rotfrukter, musslor och fisk med grädde, dill och gräslök Make it veggo: Vegogryta med kikärter

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillad kyckling i sås med garam masala, ingefära och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo Blomkålstikka med halloumi

109 kr

Klassiker
Wallenbergare kalvfärs, grädde och äggula smaksatt med epice riche. Serveras med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärter Make it veggo: Ärtbiff med rödbeta

109 kr
Onsdag

Dagens
Nattbakad högrev Serveras med lök, bacon och svamp i mörk sky samt rostad morot och potatispuré Make it veggo: Nattbakad rotselleri med svamp och lök

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillad kyckling i sås med garam masala, ingefära och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo Blomkålstikka med halloumi

109 kr

Klassiker
Wallenbergare kalvfärs, grädde och äggula smaksatt med epice riche. Serveras med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärter Make it veggo: Ärtbiff med rödbeta

109 kr
Torsdag

Dagens
Ångad sej med brynt smör, kapris och rödbetor serveras med potatispuré smaksatt med västerbotten Make it veggo: Ångad broccoli

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillad kyckling i sås med garam masala, ingefära och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo Blomkålstikka med halloumi

109 kr

Klassiker
Wallenbergare kalvfärs, grädde och äggula smaksatt med epice riche. Serveras med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärter Make it veggo: Ärtbiff med rödbeta

109 kr
Fredag

Dagens
Schnitzel med citron & persiljesmör krispig fläskschnitzel med stekt kulpotatis, gröna ärter och bärkapris Make it veggo: Vegoschnitzel

109 kr

Around the World
Chicken tikka masala tandoorigrillad kyckling i sås med garam masala, ingefära och vitlök. Serveras med basmatiris och raita. Make it veggo Blomkålstikka med halloumi

109 kr

Klassiker
Wallenbergare kalvfärs, grädde och äggula smaksatt med epice riche. Serveras med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärter Make it veggo: Ärtbiff med rödbeta

109 kr