🌟 Veckans Lunch på Guldkant! 11:30-14:30 Vi har laddat menyn med smakrika favoriter. 🍽 Dagens lunch serveras med nybakat bröd, smör, färskost, fräscha sallader, kaffe och något sött att avrunda måltiden med. 🔥 Och glöm inte veckans höjdpunkt – vår efterlängtade GRILLBUFFÉ på fredag! 🔥 Saftigt grillat, härliga tillbehör och smaker som får smaklökarna att jubla. En perfekt avslutning på veckan! Varmt välkommen – Det går bra att boka bord om ni är fler i sällskapet eller annars är det bara droppa in!
Veckans Husman
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, mörk sky, saltgurka och lingon
Vego: grönärtsbiff med färskost
Veckans fisk
Ugnsbakad sej “Grenoble”
Brynt smör, kapris, lök och rödbetor toppar fisken som ligger på moset
Make it vego:Ugnsbakad Fänkål
Veckans Sallad
Grekisk bondsallad med citrongrillad kyckling
Fetaost, oliver, bönor och salladsblad serveras med örtmarinerad bulgur, rödlök och tzatziki samt vitlöksbröd
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, mörk sky, saltgurka och lingon
Vego: grönärtsbiff med färskost
Veckans fisk
Ugnsbakad sej “Grenoble”
Brynt smör, kapris, lök och rödbetor toppar fisken som ligger på moset
Make it vego:Ugnsbakad Fänkål
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Veckans Sallad
Grekisk bondsallad med citrongrillad kyckling
Fetaost, oliver, bönor och salladsblad serveras med örtmarinerad bulgur, rödlök och tzatziki samt vitlöksbröd
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
Veckans Husman
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, mörk sky, saltgurka och lingon
Vego: grönärtsbiff med färskost
Veckans fisk
Ugnsbakad sej “Grenoble”
Brynt smör, kapris, lök och rödbetor toppar fisken som ligger på moset
Make it vego:Ugnsbakad Fänkål
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Veckans Sallad
Grekisk bondsallad med citrongrillad kyckling
Fetaost, oliver, bönor och salladsblad serveras med örtmarinerad bulgur, rödlök och tzatziki samt vitlöksbröd
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Pannbiff med timjansstekt lök
serveras med potatispuré, mörk sky, saltgurka och lingon
Vego: grönärtsbiff med färskost
Veckans Fisk
Ugnsbakad sej “Grenoble”
Brynt smör, kapris, lök och rödbetor toppar fisken som ligger på moset
Make it vego:Ugnsbakad Fänkål
Veckans Around the World
Bi bim bap
koreansk kryddkyckling med krispiga inlagda grönsaker, kimchisallad, purjolök och vitlök, japanskt ris och bibimbapsås.
Veckans Sallad
Grekisk bondsallad med citrongrillad kyckling
Fetaost, oliver, bönor och salladsblad serveras med örtmarinerad bulgur, rödlök och tzatziki samt vitlöksbröd
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
GRILLBUFFE!
FREDAGSBUFFÈ
På fredag dukar vi upp buffé med goda tillbehör.
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
KLASSIKER
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
KLASSIKER
Guldkants schnitzel 199 kr
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött.
Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås
bärkapris, citron, rödvinssås och
Guldkantspommes.
Make it vego vegetarisk schnitzel
SALLAD
Spicy Thai salad
Glasnudelsallad med lättpicklade grönsaker
smaksatta med lime, chili och ingefära. Serveras med picklad rödlök, srirachamayo och koriander
Välj mellan:
grillat kycklingbröst
chilimarinerade räkor
stekt halloumi
GRILL
Royal Club Sandwich
Vår variant av en brunchklassiker. Kryddgrillad
kyckling, rökigt bacon, picklad rödlök,
romansallad, tomat och majonnäs landar på
rostat surdegsbröd. Serveras med pommes frites och vitlöksmajonnäs
make it vego BBQ-Halloumi
Stor Skagen
Stor Skagen
Handskalade räkor i majonnäs med pepparrot, dill och citron. Serveras med smörstekt bröd, tomatsallad och pommes frites