🌟 Veckans Lunch på Guldkant! 11:30-14:30 Vi har laddat menyn med smakrika favoriter. 🍽 Dagens lunch serveras med nybakat bröd, smör, färskost, fräscha sallader, kaffe och något sött att avrunda måltiden med. 🔥 Och glöm inte veckans höjdpunkt – vår efterlängtade GRILLBUFFÉ på fredag! 🔥 Saftigt grillat, härliga tillbehör och smaker som får smaklökarna att jubla. En perfekt avslutning på veckan! Varmt välkommen – Det går bra att boka bord om ni är fler i sällskapet eller annars är det bara droppa in!
Veckans Husman
Skomakarlåda
Stekt ryggbiff med potatispuré, fräs på bacon och
purjolök samt mörk rödvinssås
Make it veggo: Helrostad blomkål
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor lax och sej i krämig gryta med morötter och potatis.
Toppas med picklad fänkål och skaldjurmajonnäs.
Veckans Sushirullar
Teriyaki Crispy Chicken
Maki rulle fylld av crispy chicken, gurka och avokado. Toppas med Teriyakisås, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Spicy California
Maki rulle fylld seafoodröra, gurka och avokado. Toppas med Bang Bang Sauce, cashew, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Around the world
Bi bim bap
koreansk kryddkycklingfilé med krispiga inlagda grönsaker,
kimchisallad, koriander, sushiris och srirachamajo.
Make it vego: Halloumi
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Skomakarlåda
Stekt ryggbiff med potatispuré, fräs på bacon och
purjolök samt mörk rödvinssås
Make it veggo: Helrostad blomkål
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor lax och sej i krämig gryta med morötter och potatis.
Toppas med picklad fänkål och skaldjurmajonnäs.
Veckans Sushirullar
Teriyaki Crispy Chicken
Maki rulle fylld av crispy chicken, gurka och avokado. Toppas med Teriyakisås, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Spicy California
Maki rulle fylld seafoodröra, gurka och avokado. Toppas med Bang Bang Sauce, cashew, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Around the world
Bi bim bap
koreansk kryddkycklingfilé med krispiga inlagda grönsaker,
kimchisallad, koriander, sushiris och srirachamajo.
Make it vego: Halloumi
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
Veckans Husman
Skomakarlåda på fläskfilé
Stekt fläskfilé med potatispuré, fräs på bacon och
purjolök samt mörk rödvinssås
Make it veggo: Helrostad rotselleri
Veckans fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor lax och sej i krämig gryta med morötter och potatis.
Toppas med picklad fänkål och skaldjurmajonnäs.
Veckans Sushirullar
Teriyaki Crispy Chicken
Maki rulle fylld av crispy chicken, gurka och avokado. Toppas med Teriyakisås, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Spicy California
Maki rulle fylld seafoodröra, gurka och avokado. Toppas med Bang Bang Sauce, cashew, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Around the world
Bi bim bap
koreansk kryddkycklingfilé med krispiga inlagda grönsaker,
kimchisallad, koriander, sushiris och srirachamajo.
Make it vego: Halloumi
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Veckans Husman
Skomakarlåda på fläskfilé
Stekt fläskfilé med potatispuré, fräs på bacon och
purjolök samt mörk rödvinssås
Make it veggo: Helrostad rotselleri
Veckans Fisk
Bohuslänsk fiskgryta
Musslor, räkor lax och sej i krämig gryta med morötter och potatis.
Toppas med picklad fänkål och skaldjurmajonnäs.
Veckans Sushirullar
Teriyaki Crispy Chicken
Maki rulle fylld av crispy chicken, gurka och avokado. Toppas med Teriyakisås, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Spicy California
Maki rulle fylld seafoodröra, gurka och avokado. Toppas med Bang Bang Sauce, cashew, rostad lök och sesamfrö. Serveras med chilimajo, picklad rödkål/rödlök, wasabi och gari.
Around the world
Bi bim bap
koreansk kryddkycklingfilé med krispiga inlagda grönsaker,
kimchisallad, koriander, sushiris och srirachamajo.
Make it vego: Halloumi
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
FREDAGSBUFFÈ
FREDAGSBUFFÈ
På fredag dukar vi upp buffé med goda tillbehör.
Moules frites
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök.
Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
ALLTID PÅ GULDKANT
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök. Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
Guldkants schnitzel
Guldkants schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött.
Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås
bärkapris, citron, rödvinssås och
Guldkantspommes.
Make it vego vegetarisk schnitzel
ALLTID PÅ GULDKANT
Guldkants classic schnitzel
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött. Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås, bärkapris, citron,
rödvinssås och Guldkantspommes.
Make it veggo Vegetarisk schnitzel och tomatsås
SUSHIFREDAG
Hela dagen full sushimeny
KLASSIKER
Moules frites
1 kg vinkokta musslor med grädde, örter och vitlök.
Serveras med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
KLASSIKER
Guldkants schnitzel 199 kr
Vår stora, krispiga schnitzel av fläskkött.
Vi serverar den med vår egen Bearnaisesås
bärkapris, citron, rödvinssås och
Guldkantspommes.
Make it vego vegetarisk schnitzel